Vi havde egentligt planlagt en tur til Calmar Castel som jo er et rigtigt flot vrag med kanoner og det hele, desværre var der mandefald på tilmeldingen, hvilket jo næsten kan forventes i sommerferie perioden.

Ud og dykke skulle vi da ihvertfald, så vi tog til Sigerslev i stedet for, Behnke, Haning og undertegnede.

Da familien var i Jylland, måtte jeg have Behnke til at hente og bringe mig, så fik man også lov til at få en tur i raketten, dejligt ? Det er ihvertfald et køretøj med elastikken liggende dobbelt.

Efter at have fået fyldt noget dejligt Nitrox på flasken, satte vi kursen mod Sigerslev, det var tydeligt at BMW befinder sig bedst på motorvejen, ihvertfald valgte dens navigation en meget alternativ rute derned, hvor den kørte ret langt sydpå ad motorvejen, for derefter nærmest at vende om for at køre tilbage til Sigerslev, lettere alternativt ?

Nå, men vi fandt det da, og bilerne blev tømt, der blev filmet lidt med dronen, og så var det ellers i vandet. Vandet var meget fint og fladt, og der var for en gang skyld ingen udledning af kalk, helt fantastisk.

Haning skulle eksperimentere lidt med sit sidemount, og bly osv. så det tog lidt tid at komme i gang, men da det sad, så kørte det også.

Behnke blev udnævnt til chef, og satte en kurs.

Vi kom faktisk ud i området hvor kalkudledningen er, men fordi de ikke producerede, så var der ret klart i vandet, bunden var dog dækket af et tykt lag løs kalk.

Efter X antal finnespark, ændrede Behnke kurs 90 grader, og bragte os på tværs af alle grøfterne, masser af småfisk, ålekvabbe, sortmundede kutlinger (desværre), en fjæsing, en torsk krydsede vores vej.

Så kom vi over forbi det lille vrag der ligger derude, så var det et 135 graders sving, og så kom vi meget fint tilbage til udgangspunktet, flot arbejde Benhke!

Til slut blev der sluttet af med lidt grill og droneoptagelser igen.

Tak for en hyggelig dag begge to!